Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

S’obre la convocatòria d’ajuts a l’habitatge de lloguer per a l’any 2020

S’obre la convocatòria d’ajuts a l’habitatge de lloguer per a l’any 2020


Aquesta subvenció es regeix pel Reglament de les prestacions econòmiques de serveis socials i sociosanitaris, que es va modificar el 2017 per fer més accessibles els ajuts tenint en compte el context de dificultats del mercat de lloguer. De fet, l’objectiu dels ajuts és col·laborar en el pagament del lloguer dels sol·licitants.

En concret, amb els darrers canvis del reglament es va eliminar l’exclusió de les persones amb deutes a l’Administració i es va permetre que els beneficiaris d’ajuts econòmics ocasionals puguin accedir als ajuts a l’habitatge de lloguer.

Les modificacions també van servir per incloure com a col·lectius prioritaris -juntament amb les famílies nombroses, persones grans o els joves- les dones en situació desavantatjosa que conviuen en una llar desestructurada i les dones víctimes de violència de gènere.

Així mateix, es va donar accés als ajuts als treballadors per compte propi que compten amb més d’un treballador a càrrec i a les persones que tinguin béns immobles de propietat amb un valor inferior a 10 vegades el LECS personal anual. En aquest sentit, entre els requisits també destaca que la suma de les posicions bancàries globals dels membres del nucli familiar no pot superar els 30.000 euros.

Els impresos de sol·licitud estan disponibles a les oficines de tràmits dels comuns i del Govern, i a les pàgines web www.aferssocials.ad i www.tramits.ad.

Formulari de contacte

truca'ns ara
376805355